Selecteer een pagina

Over ons

Toen we in 1999 zijn begonnen in het centrum van Tilburg, in de Emmapassage, wilden wij graag een gezellige winkel creëren met zowel leuke merken als eigen een eigen Fresh collectie.

Een aantal jaren geleden, zijn wij verhuisd naar een groter pand aan de Juliana van Stolbergstraat 9. Een plek waar je ongedwongen rond kunt kijken onder het genot van een lekkere kop koffie.

Onze collectie is inmiddels gegroeid naar een brede selectie van de allerleukste stijlen van merken zoals Alix the Label, American Vintage, Antik Batik, Co’Couture, Copenhagen Muse, Dante 6, Denham, Goosecraft, Homage, Ibana, Lois, Lune Active, Mercer Amsterdam, Summum, Suncoo en Studio Ar.

Daarnaast gaan we nog steeds elke maand naar Parijs om ons eigen label in te kopen. Deze mix van de laatste mode uit Parijs, samen met de mooiste snoepjes van onze bekende merken, zorgt voor een uniek aanbod in het centrum van Tilburg.

Wat in al deze jaren niet is veranderd bij Fresh Tilburg, is dat we het nog steeds ongelofelijk leuk vinden om jou van een goed advies te voorzien!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe items die elke week binnen komen? Volg ons dan via social media of schrijf je in via de nieuwsbrief.

Liefs, team Fresh